KONTAKT

Kontakt

Kje smo

Nova vas nad Dragonjo 14a

Pokličite nas

+38641607564

Email

info@kmetijabrunoperosa.si

Pogosta vprašanja!

Na kmetiji peroša ekološko pridelavo oljčnikov šargelj ter buč in paradižnik. Vsa ostala zelenjava se uvršča med integrirano pridelavo.

Integrirana pridelava je nacionalna, slovenska shema kakovosti. Integriran način pridelave pomeni naravi in potrošniku prijaznejše kmetovanje, iz katerega ob nadzorovani uporabi gnojil in predpisanih fitofarmacevtskih sredstev izhajajo visoko kakovostni pridelki.

Obiranje oljk poteka od oktobra do poznega novembra.
Ponujamo obiranje oljk za večje skupine od 6 ljudi in več. Na koncu sledi degustacija in ogled oljarne.

Na kmetiji je možno nas obiskati ob predhodnem naročilu na 031/807/878 (Nevenka)

Kupec izbere želen izdelek s klikom na gumb Dodaj v košarico. To dejanje kupca preseli na stran Košarica kjer lahko z spremembo števila v polju Količina ponovno spremenili število kosov posameznega izdelka, ki bi ga rad naročil (informacije v Košarici se osvežijo s klikom na gumb Posodobi košarico). V kolikor želi kupec nadaljevati z nakupovanjem klikne na gumb Nadaljujte z nakupovanjem. V kolikor želi kupec izvršiti nakup mora klikniti na gumb Na blagajno. To dejanje kupca preseli na stran Blagajna, kjer se registrirani uporabniki, v kolikor že niso prijavljeni v že obstoječ uporabniški račun, prijavijo. Novi uporabniki imajo možnost izbire, da nakup izvedejo na dva načina: Nakup kot gost (uporabniški račun se ne ustvari) in Nakup z registracijo (ustvari se uporabniški račun). V naslednjih korakih (Informacije o plačniku, Informacije o dostavi, Način dostave, Način plačila) kupec vnese vse podatke o plačniku, naslovu dostave, načinu dostave in načinu plačila. Po vnosu vseh podatkov je v sklepnem koraku Pregled naročila kupcu omogočen še zadnji pregled naročila in vseh stroškov. Nakup lahko kupec zaključi s klikom na gumb Oddaj naročilo. 

Poštnina je zastonj ob naročilu nad 100 eur. Pod 100 eur naročila se pošiljka plača po teži paketa. V razdelku informacija o poštnini vam je tudi podana informacija o znesku poštnine.

Shopping Cart