O NAS

Naš Cilj

Vsi poznamo rek “si kar ješ” zato si prizadevamo in se trudimo, da je naša ponudba najboljše kakovosti ter pridelana na sonaraven način.

Hrana je eden od temeljev, ki so neposredno povezani z zdravjem in dobrim počutjem, zato je še kako pomembno, kaj pristane na naših krožnikih. Ker naši izdelki predstavljajo najbolj optimalno, zdravju in okolju prijazno ter trajnostno pot od njive do krožnika vam želimo to tudi ponuditi.

Naša zgodba

Naša družina ima večletno tradicijo in živi na 270 metrov visokem hribu, ki se nahaja v šavrinskem gričevju v zaledju občine Piran. Že vrsto let se ukvarjamo s pridelavo oljčnega olja in zelenjave na naši kmetiji.

Zgodba o kmetiji Peroša se začne v letu 1980, ko sta Bruno Peroša in njegova žena Nevenka začela z zelenjadarstvom. Najprej sta se osredotočila na pridelavo zelenjave, nato pa sta postavila rastlinjake, ki so jim omogočili, da so pridelovali še bolj okusno in zaščiteno zelenjavo. S tem so se uspešno borili proti vremenskimi vplivi, škodljivci in boleznimi.

Kot družinsko dediščino smo na južnem pobočju Nove vasi prejeli nekaj sto oljk. Od takrat naprej smo se nenehno razvijali in danes smo ponosni na 3 hektarje oljčnih nasadov in več kot 1500 oljk ekološke pridelave z ZOP poreklom. Oljke potrebujejo nekaj časa, da obrodijo sadove, zato je bilo potrebno veliko truda, predanosti in časa, da smo končno dosegli dobre rezultate. Zdaj lahko uživamo v kakovostnem oljčnem olju, ki ga pridelujemo na svoji kmetiji.

Naše ciljne vrednote

Naše vodilo je, da obogatimo življenja naših strank ter, da ohranimo naravo za prihajajoče rodove, zato smo se odločili za ekološko pridelavo (BIO – bruno peroša oljčno olje) in zelenjavo.

Napredek

Stremimo k napredku in se vsakodnevno izboljšujemo

Eko

Smo ekološko in okoljsko zelo previdni

srce

Bogastvo

Naše največje bogastvo je obogatitev življenja drugim,

Shopping Cart